У невідомому столітті...

У невідомому столітті...
У невідомому столітті,
Що щойно вийшло із пітьми,
Збирав плітки холодний вітер,
І щедро сіяв між людьми.
Минули дні, гіркі й щасливі,
Все до майбутнього звика,
Плітки і досі галасливі,
А правда знов неговірка.