А ми неначе нетутешні...

А ми неначе нетутешні...
А ми неначе нетутешні.
Парадоксальні. Неземні.
Стоять замислені черешні
в нерукотворній пелені.
Якусь мелодію розлито,
ще не спотворену людьми,
Бо їх нема й немає світу.
Є тільки дотики. І ми.