ОГОНЬ И ЛЁД (по Роберту Фросту)

Robert Frost
 
FIRE AND ICE
 
Some say the world will end in fire,
Some say in ice.
From what I've tasted of desire
I hold with those who favor fire.
But if it had to perish twice,
I think I know enough of hate
To say that for destruction ice
Is also great
And would suffice.
 
 
ОГОНЬ И ЛЁД
 
Ворчат, что мир сгорит в огне,
а может льдом
покрыться. Всё же ближе мне
погибнуть в яростном огне.
Но если дважды пред судом
придётся бренному предстать,
для гибели его и лёд
(пора б всем знать)
вполне сойдёт.