У Чорному лісі...

У Чорному лісі...
У Чорному лісі – зима і вовки,
І боязко надто, і холодно дуже.
Там чорні сидять на деревах круки,
І дивляться мовчки в самісіньку душу.
В палаці казковий живе Берендей,
Ключі у коморі від літа ховає,
Та в Чорному лісі немає людей,
А отже і підлого в ньому немає.