Коли душа неопалима...

Коли душа неопалима...
Коли душа неопалима
не знає спокою вночі,
Тендітна муза вносить рими
в старій торбинці на плечі.
З печальним поглядом ікони
дає торбинку і тоді
до ранку калатають дзвони
і Всесвіт ходить по воді.