А буває іще насниться...

А буває іще насниться...
А буває іще насниться,
що у всесвіті цьому є
не якісь незнайомі лиця,
а одне. І, чомусь, твоє.
Ще парує у безвість кава,
і зірковий пульсує арт…
І сміється тихцем уява,
бо працює старенький жарт.