Змагання

Змагання
Як від рання і до рання
у котів було змагання:
В кого до сметани вдача,
хто солодший сон побачить,
хто пролізе на горище,
в кого вуса цікавіші,
в кого більші хвіст і пиха…
От мишам була потіха!