Великі люди...

Великі люди...
Чи вас мільйони,
чи тільки триста,
Хто б вас не водив
під своїми знаменами,
Великі люди великі змістом,
тільки не кількістю,
тільки не генами.
Великі люди
душею ошатні,
Вони не сіють
думок полову.
Великі люди –
самодостатні,
І слава для них –
звичайнісіньке слово.
Вони не рахують
грошей та віку,
Хіба це комусь ще
допомагало?
Великі люди
такі великі,
Що їх на фоні миршавих –
мало.