ПРО МУРЗИЛКУ.

ПРО МУРЗИЛКУ.
У киці Мурзилки
З'явився синочок -
Малесенький котик,
Неначе клубочок.

Мурзилка кохає
Своє немовля,
Вилизує, пестить,
Голубить щодня.

Побавитись з котиком
Не дозволяє,
Охочих потримати
Всіх відганяє.

Собачок і кицьок чужих
Не шанує:
Як тільки наблизяться -
Вмить відлюпцює!

Шипить і показує
Зубки гостренькі.
Малому ж говорить:
- Сиди біля неньки!

І котик слухняний
Їй підкоряється,
Ніколи із мамою
Не сперечається.

Отак і живуть вони
Дружно й безпечно,
Пухнасті і гарні -
Матуся й малеча!

12.12.2010.