Анализируя статьи в Интернете

Анализируя статьи в Интернете
Аналізыруючы артыкулы у Інтэрнэце.
***
Калі Краіны будучыня – ў Цемры,
як многа прадказальнікаў з’яўляецца…
Здаецца ж, выражаюць нешта –
па балючай тэме…
Паслухаеш, дык –
лягушаты ў лужы целяпаюцца…
 
Яно, канешне –
хатка ў лужыні патрэбна,
і чымсьці пракарміцца, трэба каб…
А покуль тут таўкуцца лягушаты,
ў пошуках кавалка хлеба –
над лягушатамі –
пануе ў лужы ЖАБ.
*+*
ноччу на Лоджыі