СУЧАСНА МЕДИЦИНА. (Гумореска)

СУЧАСНА МЕДИЦИНА. (Гумореска)
Зустрів Петро кума Грицька
І в нього питає:
Я задам тобі питання -
Чи не будеш лаять?
 
Твоя жінка така гарна,
Неначе картинка,
Хочу бачить біля себе
Таку ж кралю-жінку.
 
Якось чув таку новину:
Десь там підлатають
І з старезної геть баби
Знову дівку мають!?
 
До чого ж дійшла наука!
Якщо все це правда -
В клініку віддам Горпину,
Хай їй все ісправлять.
 
Грицько каже:
- Це все правда. Є такі дурниці.
Можуть враз тобі зробити
Дівку з молодиці.
 
А бо ж приладнать до тебе,
(якщо знадобиться!),
Як в корови-рекордсменки
Здоровенні циці.
 
Мужа в даму перероблять
І згори, і знизу,
Або ж по-новому зліплять
Всю твою мармизу.
 
Ліпосакція і бодекс.
У нас процвітають,
Тому жінки величезні
Й пухкі губи мають
 
Мають бедра вузесенькі,
Неначе в дитини,
Бо весь жир з них відсмоктали
Якіїсь машини.
 
Ходять дуже фарбовані,
Ще й плаття "до попки", -
Баба ж дівкою не стане
Хоч ти скачи гопки!
 
Як би вони не старались,
Це робота марна:
Баба - бабою й зосталась,
Хоча з виду й гарна!..