Бозони. Інформація. Пептиди...

Бозони. Інформація. Пептиди...
Бозони. Інформація. Пептиди.
Прогресу кінь копитом землю б’є.
А десь за морем привид Атлантиди
напевне й досі дивовижний є.
Бездушності латає чорні діри.
Історій дивних пише полотно.
Живе собі і просить трохи віри
у те, що осягнути не дано.