Эхо на стихи Леси Украинки "Стояла я і слухала весну"

Эхо на стихи Леси Украинки "Стояла я і слухала весну"

Аудиозапись

Стояла я і слухала весну,
Вона мені багато говорила,
Співала пісню,дзівнку,голосну,
То знов таємно -тихо шепотіла.
 
Вона мені співала про любов,
Про молодoщі,радощi ,надії.
Вона мені переспівала знов
Те,що давно мені співали мрії .
 
1905 рік. Леся Українка
 
Весна
Весна...квітуча,та весела
Немов дитя,що грається в садку.
Вона розкішним цвітом
Покрива міста і села,
Ліса і поле,та поляночку у затишнім гайку.
 
В душі моїй вона немов відлуння
Тієї юної,далекої пори,
Коли любов мені на крилах
Обійми принесла твої ...
 
2020 рік . Адусія
.