Душа моя болить,спiва,кричить вiршами.

Душа моя болить,спiва,кричить вiршами.
Моя ,душа ,болить вiршами,
Молитвами до Бога стугонить.
Стежинка проросла мiж нами
Не обiрветься хоч на мить.

Душа ,моя,спiва вiршами,
Мелодiя чарiвная звучить.
Виводять ангели у храмi
"Осанна,Господу!"дзвенить.

Душа ,моя,кричить вiршами,
Коли хтось зневажає сироту.
I гнiв тодi летить вулканом
I трощить нечисть на шляху.

Душа болить,спiва,кричить вiршами...