Річечка Тернавка

На самісінькому дні
Глибокого яру
Веселі співа пісні
Річечка Тернавка.
 
Як дивитись звисока
На ту річку-змійку,
То, здається, що вона,
Наче стрічка срібна.
 
Чисті хвилечки її,
Неначе дзвіночки
І лунають вдалині
Її голосочки.
 
Їх підхоплює луна
І несе полями,
Розказує як співа
Річечка Тернавка.
 
2020 р.