Смуга чорна, смуга біла

Смуга чорна, смуга біла,
Все чергуються вони.
Доля так вже захотіла,
Щоби дні такі були:
 
Сонячні, веселі, світлі
І журливі та сумні,
То трояндами розквітлі,
То прибиті до землі
 
Вітром, градом та сльотою,
Що в житті часто бува.
І солоною сльозою
Часто запечуть у вас.
 
Радості знов сонце зійде,
Смутку висушить росу,
Віру та любов й надію
Дні прийдешні принесуть.
 
2017 р.