Шоколадниці трунок зве милий

Шоколадниця с кофе .., є сьомга на грилі,
І готель; все керується смаком бажань.
Є дівчата красиві ще й - виключно милі,
Звісно, хлопці й мужчини, вій трепетна рань.
 
Йдуть розмови, бентежать тіл трунки і очі...
Все попереду буде, коли підуть геть.
Чоловічі примари звуть примхи дівочі,
З коньяком шоколад застигає ледь - ледь.
 
Дозрівають бажання мрій... - майже дозрілі,
В сиротливих стільцях, та столах .., тануть враз...
Рай.., дівчата красиві і виключно милі,
Шоколадно відверті в секундний екстаз.
 
Київ, я пам'ятаю розваги до ранку,
Звісно, краще було вибачаючись, знати:
Випив кави старіючу мрій філіжанку,
Стережись тих обійм, що з любові., чар м'яти.