рафики ман

Рафиқи ман, дӯсти ман
Азизи ман,ҳавои ман
Бахри ту ,барои ту
Борони меҳр бирезам ман
Оғӯши гарм бикшоям
Баҳри ту ,барои ту
Гарчи хомуши...гарчи на як харфе
Наояд зи суи ту ..
Нависам боз як мисраъ ..
Ҳамон мисраъ
Гашта баргашта.
Хамоне, ки
Рӯи шиша борон нависад гоҳ
Шабнам дар руи барг
Нависад гоҳ
Гоҳ офтоби саҳаргоҳон
Гоҳ ғуруб нависад ,нависад шом
 
Як мисраъ,ҳамон мисраъ
Гоҳ бо дард ....гоҳ бо ғусса
Гоҳ ҳазломез
Гоҳ бо меҳр..
Нависам боз ...чандин бор.
"Дуст дорам,"
Гох,гох ?
На...
Чандин шабу рузхо.
Чандин моххо ...чандин солхо
Роз бо як мисраъ
Ҳамон мисраъ...
Танҳо як мисраъ
Бар Шумо ..танҳо..
нависам такрор .такрор
Ҳар субху хар руз
Шому шаб
хамон мисраъ ..гох бо шур
Гох бо табассум
гахе наздик гахе аз дур
нависам ....
Вале ..бо меҳр ...
 
Махфират Шукуҳӣ
16.35
27.04.2020