Четвертий день минає...

Четвертий день минає...
Четвертий день минає,
Під сонцем і в грозу
Кіт злодія шукає,
Що цупить ковбасу.
Вже очі зводить втома
І пестить сну рука,
А мишка не при чому,
Вона ж допомага!