Поруч

Поруч
чи ти взуваєш
потерті берці
чи модні «кроси»
чи зовсім босий
чи грає радість
в твоєму серці
чи дика тиша
мовчить морозом
чи можеш легко
ушкварить Баха
отак що світ
перекине дригом
чи ти лежиш по роботі
лахом
і ноги виють
холодним криком
якщо ти й досі
іще не покруч
якщо на совість
лишилась сила
то значить янгол
з тобою поруч
блука і зараз
он чуєш крила?