Маладая мама

Ты была дачушкай,
Ты была каханай,
А сягоння – новы статус,
Ты сягоння стала мамай!
 
Любы камячочак,
Родненькi сыночак,
Элiксiр твайго паветра,
Чысценькай вады глыточак.
 
Хай расце малютка,
Як у казцы хутка.
Хай у сэрцы, быццам кветкi,
Радасць сеюць табе дзеткi!