Тополина заметіль

Закружляла, закружляла
Тополина заметіль,
Пухом скрізь позасипала
Сіро-білим та легким.
 
На дерева і травичку
І на квіти та кущі
Він лягати має звичку...
...Тополина заметіль.
 
У її пухкі обійми
Може втрапить кожен з нас.
Ось такої заметілі
Вже лунає "білий" вальс.
 
2019 р.