In urma mea...În urma ta...(на румынском языке)

Acest amurg amăgitor,
Mai scoate câte-un oftat,
Și mai risipă încă dor,
Furându-mi tot ce am păstrat.
 
În urma mea,-numai tandrețe,
În urma mea,-doar așteptări.
În urma ta,-chin și tristețe,
În urma ta,-numai dureri...
 
Anton Barbu 21.04.2020