На ВЕЛИКДЕНЬ 2020 року!...

ВЕЛИКДЕНЬ – справді Великий День!
Христос Воскрес! Воістину воскресе!
Божої Благодаті усім друзям, урочистої Паски, святкового розговіння зі смачним застіллям, благочестивого спілкування!
 
Христос воскрес після успіння!
Хай буде і у нас прозріння,
щоб пробудилася Людина
і наша славна Україна!
Щоби минули негаразди
у господині і у газди!
Бо варто жити і творити,
і пам"ятати з а п о в і т и:
"Свою Укрáїну" – любити
та завжди нею – дорожити! ... 19 квітня 2020 р. Троєщина.