… Л Е Л Е К И …

19 березня відзначається День лелек, які є реальним символом вірного кохання і подружнього життя. Після важкої зимівлі л е л е к и
повертається додому, що знаменує весняне тепло! Їхнє гніздування біля оселі – то добра ознака щасливого і заможного життя людей! Українські лелеки – по всьму світу...Та нинішня короновірусна весна змушує прилітати майже усіх лелек до своїх первісних домівок!?...
Агов! Де Ви Земляки,
Українські Вітряки?!
Генокод – не обманути,
УКРАЇНЦЕМ був і бути!
 
Чи ТБ Вас отруїло,
токсиніше, аніж «мило».
Але є від цього ліки,
які треба заварити.
 
Скуштувати євшан-зілля –
і коріння, і бадилля:
лиш тоді усі манкурти
усвідомлять себе круто.
 
Ви не є ті Дилетанти.
Ви – не станете Мутанти.
Ви Козацькі є Кровинки –
Українці й Українки!
 
Ні! Не є Ви нам чужинці.
Є й були Ви українці!
Та не всі про Неньку дбають
є такі, хто забувають?
 
Ув Європі всі Громади
і Америки, й Канади:
Як вони мітингували!
Скільки коштів надіслали!
 
Де планетні живуть люди,
Українці тамо всюди.
Заробітки вищі мають,
про родини свої дбають.
 
Хто ж на праці – теж лелеки,
бо поїхали далеко,
щоб копійку заробити:
там і тут якось прожити.
 
Та у світі – вже чужинці,
гонить вірус українців?
А куди тепер – до хати,
яка буде їх чекати!?
 
Линуть в землі свої рідні,
обездолені та бідні.
Та які б не хворі крила –
земля рідна – завжди мила!
 
Бо малі й старі лелеки
виглядають вас здалеку?
Їхні Долі – теж лелечі,
бо із неба чути кличі!
Аж на саму, на верхівку,
щоб зробити вам домівку,
Люди колесо чіпляють
і тоді лелеки знають,
де їм хатку умостити,
щоб сезон увесь прожити.
 
Не сумили, – щоб Лелеки,
що немає вже безпеки?
Бо лиш Ненька-Україна
завше є для Вас Р О Д И Н А!
 
І – не вирвати Коріння
в усі Хвилі Покоління!
І – не ЗНИЩИТЬ ГЕНОКОД!!
Ви – ВКРАЇНСЬКИЙ є НАРОД!!!...
 
19 березня 2020 р. м.Київ