Мама

Уклін тобі щирий дарую я мамо,
Низенько вклонюся тобі я до ніг,
Спасибі за те, що завжди була з нами,
Коли хтось із нас підвести я не міг..
Так хочеться мамо мені розказати,
Про те як багато прекрасних е слів, красивых і ніжних, що й не передати,
Подякувать вам за той лагідний спів.
За у мішку теплу, за серце гаряче,
За щедрість даровану вами усім..
Стрімкою стрілою летів час неначе,
Але ви встигали в усьому і всім.
Створили тепло ви в маленькі садочку,
Де квіточки ясні всміхаються вам...
І пташки сідають у теплі куточку,
Бо знають вони там де ви... Тепло там..