КРИЧИТЬ ПРИРОДА, — ЗУПИНИСЬ!

КРИЧИТЬ ПРИРОДА, — ЗУПИНИСЬ!
Зникає, плаче знову ліс,
Тварини плачуть всюди.
Кричить природа, — зупинись!
Та ні, не чують люди.
 
Бажають більше папірців
Зелених з Бенджаміном.
Глухі поставили за ціль, —
Тельця створить кумиром.
 
Немає розуму, чи що?
Пиляють ліс за гроші.
Самі не знають, для чого,
Пустелю роблять й досі.
 
Прозріння прийде із піском,
З земелькою сухою.
Коли безлюдним хутірком
Ти пройдешся з журбою.
 
Душа благає зупинить
У лісі самочинство.
Природа вкотре не простить
Небачене насильство...
 
Nikvoron 17.04.2020