Вино кохання

Вино кохання теж буває різним:
То меду смак, то полином гірчить.
І кожен у житті п"є його, звісно
Та не шкодує він про оту мить,
 
Коли уперше той напій любові
Покуштував чи трішки пригубив,
Хоч із солодкого зробитись може він
Солоним і терпким, стати й водою.
 
Та всж, коли відчув той смак кохання,
Котрий дурманить чарми й п"янить,
Прожив на світі недарма він значить,
Щстя безмежного пізнав чудову мить.
 
2019 р.