Вона - Жінка

Все може жінка у житті своєму:
У творчості сяга вона висот
І на роботі вирішить проблеми,
Родині теж надійний є оплот.
 
Вона і вчитель, і порадник мудрий,
Матуся ніжна, щирий вірний друг,
Турботлива бабусенька онукам,
Все слухається вправних її рук.
 
У спорті та науці завжди перша
Та в медицині задніх не пасе,
Усе задумане обов"язково звершить,
Та вона гарна Жінка перш за все.
 
2017 р.