А світ неначе в плейстоцені...

А світ неначе в плейстоцені...
А світ неначе в плейстоцені
І не зробив до світла крок,
Не всі історією вчені,
Не всі позлазили з гілок.
Нетям й невігласів – без ліку,
Достойність коштує мідяк,
Епоха кам’яного віку
Чомусь не скінчиться ніяк.