Fericită-s când pictez.(детские,на румынском языке)

Peste gardul din nuiele,
Pe de-asupra casei mele,
Desenez un curcubeu,
Cine-a spus că este greu?
Pun un nor,apoi și-un soare,
Iarbă verde sub picioare,
Sub fereastră un copac,
Mamei îi va fi pe plac,
O fântână lângă poartă,
Scoate apă din ea tata...
......................................
Eu desenu-am terminat,
Altu am să-ncep îndat.
Știu și tu ai să mă crezi,
Fericit(-ă)-s când pictez!
 
Anton Barbu 28.03.2020