Квіти щастя.

Квіти щастя.
Я обожнюю квіти, їх запах щасливий.
Я обожнюю щастя! До щастя я йду!
Ми даруємо квіти. Дарунок красивий.
Я в тих квітках, чи в серці, і щастя знайду!
Дарувати я хочу ні квіти, а щастя!
Щастя рідним, собі, що, як квіти живі!
Розквітає те щастя, та в"яне нещастя.
Проростає любов, наче рай у душі.
Я збираю букет з кращих квітів і щастя.
Цей букет має назву ·Велика любов.
А букет у садочку, як добре зачаття.
Сад квітує завжди, розквітаючи знов