Запрошує літо у казку квіткову

На підвіконні розцвіла герань
Й троянда, що китайською зоветься,
А за вікном червоних флоксів рай,
Посеред них горда біла лілея.
 
Троянда чайна рясно вкрилась вся
Квітками, де пелюсточки рожеві,
Фіалка у кімнаті запашна
Є радістю та втіхою для мене.
 
Буяє літо в хаті й надворі,
Запрошує у казку цю квіткову.
Така краса завжди о цій порі,
У ній купаю душу свою знову.
 
2019 р.