Життя єдине

Радіти, творити, шукати,
Робити добро та кохати,
Любити, а не воювати,
Народжувати - не вбивати,
Споруджувать, не руйнувати
І друзів з біди виручати
Та ближньому допомагати.
Плекати сади і співати,
На крилах від щастя літати,
Життя берегти й шанувати.
У кожного ж воно єдине.
Запам"ятай це, людино!
 
2015 р.