Ожива природа

Бачать себе зорі
У люстерку річки,
Вмилися в струмочку
Дві медунки-квітки.
 
Чорний грак вже вдома
У рідному лісі,
Журавлі й лелеки
Порушили тишу
 
Радісним привітом,
Бо вітають землю,
На якій їм жити
І звивать гніздечка.
 
Ситечком зі злота
Сонце тепло сіє,
Ожива природа,
Все весні радіє.
 
2019 р.