Весна мандруе...

Весна мандруе...
***
 
 
Глянте... Глянте,
добрі люди,
вже весна мандрує...
Создає свої етюди,
радощі дарує.
 
Як цю пору не любити,
сонечко яскраве,
їх уже не зупинити,
сяяня заграви.
 
Так, підемо ж зустрічати
весноньку-красуню,
щоби щастя ближче мати,
обійдемо клуню.
 
Дуже хочу заспівати
про весну клечальну,
щиро серденьком кохати
у пору різдвяну.
 
Вже весна мені співає...
Як вона животворить!..
Лісова сопілка грає,
серце, душу полонить.
 
А мені так любо-любо,
вже закоханий, до сліз...
Я, весна, завжди з тобою,
як і ти, зі мною, скрізь.
 
 
березень 2020