Pe drumuri de eri...(на румынском языке)

Pe drumuri de eri,
Eu nu te găsesc,
Pe drumuri de azi,
Nu ești nicăieri.
Pe drumuri de mâine,
Doar singur pășesc,
Iar dorul rămâne,
Gutui pe pervaz...
 
Anton Barbu 02,07.2005