Весняна мелодія

Ніжним килимом зеленим
Веснонька ступала,
Первоцвіти брала в жмені
Й всюди розсипала.
 
І на волю старі верби
Котиків пускали,
Сонечко світило з неба,
Спинки зігрівало.
 
Одягли нові сережки
Вільхи та берізки,
Зустрічали біля стежки
Весноньку привітно.
 
Чулась музика струмочків
Та пісні пташині,
Їх співали так охоче
Весні, мов дівчині.
 
2019 р.