Умій піднятись
А ти не здавсь,
Ішов до цілі,
Що разу падав й
Знову підіймавсь...
Ніколи не втрачав надії!
Оскільки істину одну ти знав
І кожний день
На помилках навчавсь
Завжди про себе повторяв
Відкрить до мрії
Дверки я зумію,
Обрав лиш ключик
Правильний до них,
Але терпіння й воля сильна
Дає нам змогу, стіни проломить.