Живи вдихай і завжди пам'ятай

Живи, вдихай і завжди памятай, що все найкраще відбувається лиш зараз.
 
Красиво так довколо, а ми усі зациклені, тіки на одному.
 
Живи, кохай і завжди памятай, що все найкраще відбувається лиш зараз.
 
І серцю волю дай, нехай буде із вами щирість й правда