Кохання

Кохання
 
Кохання, мов яскраве сонце,
Влетіло у моє віконце,
Миттєво душу полонило,
Назавжди розум мій змінило.
 
Від пристрасті моє все тіло,
Як на морозі, затремтіло…
І я в коханні розчинився,
Неначе в казці опинився.
 
Відразу я схотів літати,
Ночами цілими не спати,
В безодню небуття пірнути,
Нічого навкруги не чути.
 
Таке у серці відчування
Я маю від свого кохання,
Але коли воно взаємне,
Відкрите і не потаємне…
 
Тоді воно мене здивує,
І спрагу до життя вгамує!