"Ай да Ай-..."

Ай да Ай-
вазовский!
 
Ай да Ай-Петри!
 
Ай да Айдахо, Айова.
Ай да Айзек Азимов, Айрис Мердок, Айтматов Чингиз, Айзенберг Михаил.
Ай да Айдер Муждабаев.
Ай да Айседора Дункан.
Ай да Билли Айлиш.
Ай да Айвенго, Айболит.
Ай да айва, айсберг, айкидо, айрбнб, Айя-София.
Ай да айфон, айпад.
 
Айда?