Співай, душа

Сріблиться у волоссі сніг
І теплиться добро у серці,
Але на душу смуток ліг
Та так пече, неначе перцем.
 
Чому заплакана душа?
Напевне біль її торкнувся.
Як знати що тебе втіша,
Я ж заспокоїть тебе мушу
 
Лагідним словом і теплом,
А чи веселими піснями,
Щирістю й чуйністю.Разом
Співай, душа, співай із нами.
 
2019 р.