Зимовий ранок

А на світанку морозець подужчав
І вітер втих, сніг перестав іти,
Колиз-за обрію з"явилось ясне сонце
Й пустило зграю промінців в світи,
 
Все заблищало, заіскрилось раптом,
Сріблястий килим сяяв сніговий,
Пускала бісики ялинонька з-під вій,
Вітання посилав зимовий ранок.
 
2019 р.