ЯЛИНКА

ЯЛИНКА
Ми ялинку наряджали.
Татко вніс її до зали.
Скільки іграшок яскравих
Начепили зліва, справа.
Дощик різнокольоровий –
Для ялиночки обнова.
Одягнули довгі буси –
На красуню полюбуйтесь!
25.12.15