РОЗКАЖИ МЕНІ, ЯЛИНКА

РОЗКАЖИ МЕНІ, ЯЛИНКА
Розкажи мені, ялинка,
Де з міцним здоров’ям скринька?
Роздавати щедро буду –
Щоби не хворіли люди!
 
Розкажи мені, ялинка,
Де зі щастям повна скринька?
Я її відкрию хутко –
Кожен хай щасливим буде!
 
Розкажи мені, ялинка,
Де з жаданим миром скринька?
Пригорну я мир до себе
Й відпущу у синє небо!
09.01.16
ДОНЕЦЬК