АМІНЬ!

Наш Отче, невідомий але сущий,
нехай святиться ім'я нам Твоє,
хай прийдуть душі, голови і руки,
хай світла й миру нам буття дає!
 
В цей день Ти нагодуй нас хлібом,
й прости нам смертні всі борги,
під Небом ми прощаємо минулі літа,
нас від спокуси і від зла – обереги!
 
Господь наш, будь веселий і здоровий,
Ти мудрий, Отче, для небожих поколінь,
а ми чимало ще пісень без втоми
во славу справ Твоїх співаємо. Амінь!