Чарувала зима...

Чарувала зима...
Чарувала зима.
День поволі німів.
Розірвало небес
перину.
А за снігом палали
жарини домів.
Різнобарвні такі
жарини.
Вітер плутавсь в тенетах
напнутих дротів,
та дарма витрачав тільки силу.
І хололо усе,
що колись я хотів,
Все, що дійсність уже
розбила.