Пажаданні у Новым 2020 годзе.
У новым, двухтысячным вісакосным, дваццатым годзе,
Каб вашыя дні у пустэчу не беглі у хуткім часе,
А жылі з жыццём яны вашым у спакоі і у згодзе.
Каб ласкавае, сонечнае над зямлёю шчасцье,
Кожны ранак запальвала агенчыкі радасці у вашай хаце.
І ніколі у вашым жыцці –лёсу, чорныя хмары,
Вас не краналі крыламі сваімі, каб жылі вы доўга,
І здяйснялісь заўжды вашы мары.
Каб Павук і Белы пацук - сімвалы гэтага Новага года,
У вашым жыцці былі толькі навагодняй прыгодай.
Шчасця усім вам - ад дарослага да малога!
З Новым Вас годам!
Витебск-Веремеюк С
___________________________________________________
У Новым, двухтысячным дваццатым годзе,
Жывіце з жыццём сваім у згодзе.
Жадаю усім у гэтым жыцці
Да шчасця свайго дарогу знайсці.
Заўжды каб здароўе было у вас добрым
І кожны у жыцці быў вясёлы, ні злосны.
Каб кожная у радасці жыла сямья
І кожная хата поўнай дзецьмі была.
Каб утульна жылось заўжды вам з сябрамі
І у сяброўстве, Каіна - юды не было паміж вамі.
Каб вецер у жыцці толькі быў спадарожным
І удача заўжды заставалася з кожным.
Каб дзень пачынаўся заўсёды з усмешкі сярдэчнай
І кахане у жыцці кахала вас вечна!
Витебск-Веремеюк С