БАТЬКІВ ГРІМ ( ГРОМ ОТЦА)

БАТЬКІВ     ГРІМ    ( ГРОМ  ОТЦА)

Аудиозапись

Біла Вежа - Виростеш ти, сину
 
 
"Не буде з тебе патріота,
Забув своє і справжній дім".
Я батьковим словам супроти,
Хоч й обійнявшися стоїм.
 
 
"Забудь, синок слова чужинські,
І їх ніколи не римуй",
А зорі вже були так низько...
Пішов навіки у пітьму.
 
 
Все бавить Серце колір вишень,
І до вподоби мови дві,
Та тільки так, чомусь щось вийшло-
Російська більше в голові.
 
 
"Не буде з тебе патріота,
Забув своє і справжній дім".
Липнева Сонця позолота,
Зустріла перший батьків грім!
 
 
Стихотворение о Любви к русскому языку, несмотря на запреты покойного отца! Поверьте, сильно очень !